Onze Box

CrossFit Ede - Vallei is een van de boxen waarmee het in Nederland allemaal begon. Ons team bestaat uit gespecialiseerde coaches die stuk voor stuk CrossFit ademen.CrossFit is

hoge intensiteit

CrossFit is niet bepaald hetzelfde als een uurtje fitnessen. In plaats van de apparaten die je bij de sportschool om de hoek vindt, gebruik je bij onze box vooral je eigen lichaamsgewicht en wat losse materialen zoals halters en kettlebells. 

Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op een workout die jouw verschillende spiergroepen op hoge intensiteit laat samenwerken.
Dus of je nu een zwaar object optilt of wegduwt, de lucht in springt
of de longen uit je lijf rent: alle oefeningen die je tijdens onze krachtige training uitvoert leiden tot verfijnde motorische vaardigheden, ongekende kracht en continue progressie. Kortom: alles waar je wél op zit te wachten.CrossFit is

toegewijde coaches

Bij CrossFit Ede - Vallei heb je onze volledige aandacht. Dankzij onze persoonlijke aanpak kun je uitgaan van maximaal 14 deelnemers per groep en toegewijde coaches die hun deskundigheid inzetten om je te helpen je doel te bereiken. CrossFit Ede - Vallei heeft kwaliteit hoog in het vandaal staan. Daarom zijn onze coaches allemaal level 2 of level 3 gecertificeerd. 

Wij vinden het belangrijk dat je vooruitgang boekt op een snelle, maar vooral ook veilige manier. Onze coaches kennen je niet alleen bij naam, maar weten ook hoe je beweegt, of je een beperking hebt en wat voor jou belangrijk is.